Goedemorgen, hartelijk welkom in deze dienst aanvang: 10.00 uur

- met beeld en geluid via www.kerkdienstgemist.nl (zoek naar 'Andreaskerk Spijk')

Voorganger: ds. J.C. Schimmel

Organist:       Annejet Dijkman

Kerkdienst bijwonen
Wilt u zondag de dienst bijwonen? Dat kan! Het zou wel fijn zijn als u zich van tevoren aanmeldt via de mail, liefst voor vrijdagavond 20.00 uur. Aanmelden kan via de mail: , of via de telefoon (Jannie Smid): 0596-592023.

Voor de dienst: orgelspel

Welkom, bemoediging en groet

Intochtslied: Psalm 42:

Lied: Wees stil voor het aangezicht van God

Aandacht voor de kinderen

Kinderlied: Een parel in Gods hand

Schriftlezing: Efeziërs 1:1-23

Lied: Who am I

Verkondiging

Meditatief orgelspel

Lied: JdH 197 - Volle verzeek’ring

Dankgebed en voorbede; stil gebed; onze Vader

Slotlied: Lied 442 – Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen

Na de dienst: orgelspel

Diaconie t.b.v. Kerk in Actie –Vredeswerk- en de tweede collecte is voor de diaconie

U kunt uw collectegeld (met vermelding van de datum of het doel) overmaken op:

Kerk: NL35 RABO 03737 29 367 t.n.v CvK Protestantse Gemeente Spijk-Losdorp

4 oktober gezinsdienst: ‘Zoek het uit!’

Op zondag 4 oktober is het dierendag én is de gezinsdienst. Het thema van deze dienst is ‘Zoek het uit!’. We gaan op deze dierendag op zoek naar dieren en naar nog veel meer! Zoeken jullie mee?!?

Omdat het een gezinsdienst is, willen we graag eerst gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd een plekje in Elim geven.
Gezinnen kunnen zich aanmelden via de e-mail
voor woensdag 30 september o.v.v. gezinsdienst. We kijken of er ook nog plaats is voor andere gemeenteleden. We zouden graag iedereen in Elim uitnodigen, maar dat kan helaas niet. Gelukkig kan iedereen meekijken en meedoen via Kerkdienstgemist.nl!

Én iedereen kan meedoen met het actieve gedeelte van de dienst! Want na de dienst in Elim gaan we in Spijk op zoek naar ..… Wat dat is?!? Dat verklappen we tijdens de dienst!

Namens de gezinsdienstcommissie, Tjitske Burgstra

Van de kindernevendienst. (schoenendoosactie)

Zoals u al in "Kerknijs" hebt kunnen lezen doen we dit jaar weer mee met de schoenendoosactie van GaiN. Dat betekent dat wie wil, een versierde schoenendoos kan vullen met school-spullen,verzorgingsspullen, speelgoed o.i.d. In de folder staat precies wat er in mag,  wat ongeveer de afmetingen van de doos moeten zijn, en wat verder de bedoeling is. De doos gaat dan naar een kind dat in armoede leeft.

De folder is ook digitaal verzonden naast de nieuwsbrief van onze gemeente. Weet u iemand die ook mee wil doen en geen computer heeft, geef het door aan Rieneke !

Op zaterdag 3 oktober kunnen de dozen tussen 10.00 en 11.30 worden ingeleverd bij het MFC, op zondag 4 oktober voor de dienst bij Elim, of in die week bij Henny Maarsingh, Hoofdweg Zuid 35.

Een groet van de leiding van de kindernevendienst