Gemeenteleden,

Koffiedrinken na de dienst. Velen hebben het gemist merkten we afgelopen zondag......daarom op herhaling  (mits het weer het toelaat)

een korte ontmoeting met koffie, thee of fris, buiten op het terrein van het M.F.C.

We willen dit doen a.s. zondag (9 augustus) na de uitzending van de kerkdienst rond 11 uur.

U bent van harte welkom.

Wel zullen de coronamaatregelen goed in acht moeten worden genomen.

De kerkenraad.

Gemeenteleden,
Het is al een aantal maanden dat we, vanwege het coronavirus elkaar als gemeente niet hebben kunnen ontmoeten. Velen van u zullen de diensten en het onderlinge contact met elkaar gemist hebben. Ook is er op dit moment nog niets te zeggen over wanneer er wel weer een dienst in aangepaste vorm mogelijk is. Wel heeft de kerkenraad gemeend om tijdens de
zomerperiode - wanneer het weer dit toelaat – één of meerdere keren een korte ontmoeting met koffie, thee of fris, buiten op het terrein van het M.F.C te organiseren.

We willen dit doen a.s. zondag (2augustus) na de uitzending van de kerkdienst om 11 uur.

U bent van harte welkom.

Wel zullen de coronamaatregelen goed in acht moeten worden genomen.

De kerkenraad.

Hallo kinderen ( van 4 t/m 12 jaar)

Nu de corona maatregelen steeds meer worden versoepeld, heeft de leiding van de kindernevendienst (knd) besloten om het kinderwerk weer op te pakken.

Dit willen we doen in de vorm van het geven van kinderkerk.

*Wat is kinderkerk?

De naam zegt het eigenlijk al; een kerkdienst speciaal voor kinderen.

*Wanneer?

Op de zondagen 12-7, 26-7, 9-8, 23-8 en 6-9

*Waar?

In het MFC in Spijk

*Wat gaan we doen?

Lekker kletsen, samen zingen, een verhaal, een spel of iets knutselen.

*Hoe laat?

Vanaf 9.45 uur ben je welkom, we starten om 10.00uur en het duurt tot na de kerkdienst voor “grote mensen”. Zodat de ouders jullie kunnen brengen en weer ophalen(indien nodig).

Heb je zin? Kom dan gerust eens kijken.

Tot gauw! Iedereen is WELKOM

Uitzending Pinkster-clusterdienst 31 mei 2020

De verhuizing van de inventaris van de kerk naar Elim is geslaagd. Qua techniek is dat een hele stap vooruit, waar we erg blij mee zijn. Zeker nadat het de laatste zondag vanuit de Andreaskerk toch een beetje mis ging. Die problemen zouden nu verholpen moeten zijn. Daarnaast zullen beeld en geluid een stuk beter zijn.

Op 30 mei wordt de Pinkster-clusterdienst uitgezonden vanuit Elim in Spijk.
U kunt de dienst op drie manieren volgen:
-Met beeld en geluid via YouTube (zoek naar 'PKN Spijk Losdorp')
-Met beeld en geluid via www.kerkdienstgemist.nl (zoek naar 'Andreaskerk Spijk')
-Met alleen geluid via www.kerkomroep.nl (zoek naar 'Spijk Groningen')

Vanaf zondag 7 juni zijn de kerkdiensten niet meer via YouTube te bekijken.
Vanaf dan zenden we de diensten uit op twee manieren:
-Met beeld en geluid via www.kerkdienstgemist.nl
-Met alleen geluid via www.kerkomroep.nl

Ook met kerkdienstgemist.nl kunt u de dienst via de chromecast op uw TV streamen.

Verjaardagfonds

In verband met het coronavirus is besloten tijdelijk geen zakjes bijdrage verjaardagfonds op te halen. Daarom vind u vanaf nu bij uw felicitatiekaart geen zakje maar kunt u uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL13RABO 03737 29 375 t.n.v. Prot. Gem.Spijk-Losdorp inzake Verjaardagfonds.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

Namens het verjaardagfonds

Ida Baar en Griet Smit

Nagekomen bericht van de kindernevendienst

Het is Pasen! Hierbij de link naar het materiaal van Bijbelbasics voor deze zondag.Bijbelbasics 12 april Pasen Daarin ook het verhaal van Pasen.

En een link naar een ganzenbord van Pasen dat je samen thuis kunt spelen: Ganzenbord Paasverhaal

De ouderen (80 jaar en ouder) ontvangen een kaart van de kindernevendienst. We gaan zorgvuldig met de bezorging om.

Fijne paasdagen! Groeten van de leiding van de kindernevendienst

Van de kindernevendienst

Deze zondag is het Palmpasen. Het samen palmpaasstokken maken gaat helaas ook niet door! Maar een palmpaasstok maken, dat kan ook thuis! Kijk maar op deze site: https://lekkertafelen.nl/specials/palmpasen/

Hierbij nog de (rechtstreekse) link naar het materiaal van Bijbelbasics voor deze zondag. Daarin ook het verhaal van Palmpasen. Kindernevendienst thuis Palmpasen Bijbelbasics

Groeten van de leiding van de kindernevendienst

Deze week zullen het Paastijdschrift Echo en een Bijbelstudieboekje "Op weg naar Pasen" rondgebracht worden in Spijk en Losdorp.
Het Bijbelstudieboekje is ook hier te downloaden:

Op de achterkant van de Echo staan de diensten van de stille week en Pasen maar u begrijpt dat dit niet meer helemaal correct is.
Op Paasochtend (zondag 12 april) zenden wij om 10.00 uur een dienst uit, via www.kerkomroep.nl en www.youtube.com/pknspijklosdorp.
In de stille week zijn er geen diensten, maar er is wel een uitzending op Goede vrijdag (vrijdag 10 april), om 19.00 uur, met een lezing en een gebed. Dit gebeurt ook via kerkomroep en YouTube.

Wij wensen u goede Paasdagen!