PINKSTEREN vieren we SAMEN !!
Samen Pinksteren vieren in één Pinksterdienst, dat doen we als Protestantse kerken van Bierum-Holwierde-Krewerd, Loppersum-Maarland, Spijk-Losdorp en ’t Zandt-Godlinze (samen het cluster Hogeland-Oost) op zondagmorgen 15 mei. De dienst begint om 10.00 uur en vindt plaats in de Gereformeerde kerk van ’t Zandt (Hoofdstraat 58).
Thema van deze dienst is: Kom naar het feest! Voorgangers zijn kerkelijk werker Anne Nijland, ds Jake Schimmel en ds Marco Roepers. De samenzang wordt afwisselend begeleid door organist Jan Smid en door een muziekgroep van jongeren uit de verschillende kerken onder leiding van Theo Uil.
Er is kinderoppas voor de jongsten en kindernevendienst voor groep 1 tot en met 5 van de basisschool.
Na afloop van de dienst zijn er spelletjes voor de kinderen. En voor iedereen is er koffie, thee of frisdrank met koek of cake, dat gebakken is door gemeenteleden van de verschillende kerken.
).
We nodigen iedereen van harte uit deze dienst met ons mee te vieren!

We verzoeken de gemeenteleden die naar 't Zandt gaan om even langs Pro Rege te rijden om te zien of er nog gemeenteleden zijn, die mee willen rijden.
b.v.d. de kerkenraad.

Werkzaamheden in de kerk.

In de afgelopen week zijn in het kerkgebouw werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op de installatie van het nieuwe beeld- en geluidsysteem. De bekabeling en kabelgoten zijn aangelegd. We hebben ons best gedaan om de zaak weer netjes achter te laten, maar het kan zijn dat het toch niet overal even schoon is. Onze excuses hiervoor.

Ook de komende weken zal er nog aan gewerkt worden.

Volgens planning zal het nieuwe systeem in de week van 15 februari worden geïnstalleerd en getest. Op zondag 21 februari is dan het resultaat te bewonderen.

Zondag 14 febr. is er geen kerkomroep i.v.m. de werkzaamheden.

Het “klusteam”