Denk je dat er meer is tussen hemel en aarde, en zou je daar eens met anderen over van gedachten willen wisselen? Vind je het christelijk geloof wel interessant, en zou je willen ontdekken of het ook iets voor jou is? Heb je vragen over geloof? Dan is de Alphacursus iets voor jou!

De Alphacursus is een serie van 10 avonden waarop je kennis kunt maken met de basics van het christelijk geloof. Ontzettend boeiend, en ook heel gezellig! Want we beginnen elke avond met samen eten. Zo leer je elkaar als groep op een ontspannen manier kennen.

De cursus wordt gegeven door Roeli Wijngaard van de Baptistengemeente in Delfzijl en Jake Schimmel van de Protestantste gemeente in Spijk en Losdorp. Wat je achtergrond ook is, je kan altijd meedoen met de Alphacursus. Ook als je helemaal geen lid bent van een kerk, en nooit naar de kerk gaat. Dat is één van de leuke dingen, dat het zo’n mooie mix van mensen is!

De avonden duren niet lang: je kunt binnenlopen vanaf 17.45 uur, en om 20.00 uur ben je weer thuis. En dan heb je ook nog gegeten! Als je het een beetje spannend vindt om je aan te melden, kun je altijd iemand in je omgeving vragen om samen met je te gaan.

Op vrijdag 1 april, en dat is geen grap, hebben we een kennismakingsavond in het Nije Riep (Ubbenasingel 3 in Spijk) waarop we lekker met elkaar gaan eten en je meer kunt horen over de cursus.

We vragen per avond een kleine eigen bijdrage i.v.m. de kosten voor eten en de locatie. (Als dat een probleem is, laat het gerust aan één van ons weten).

Roeli (06-23707228) en Jake ()