Vieringen Stille week

In de week voor Pasen staan we in drie korte vieringen stil bij de weg van lijden die Jezus moest gaan.

Op 1 april, Witte donderdag, lezen we over de avond dat Jezus voor het laatst met zijn leerlingen at, het brood brak, de beker wijn rond liet gaan, en zei: Ik ga deze weg voor jullie. Wij vieren dan het avondmaal met elkaar. Thuis kunt u het avondmaal meevieren door zelf ook wat brood en wijn of druivensap (of wat u maar in huis heeft) klaar te zetten.

Op 2 april, Goede vrijdag, lezen we over de kruisiging en het sterven van Jezus.

En op 3 april, Stille Zaterdag, lezen we over de graflegging van Jezus. Op deze dag wordt de nieuwe Paaskaars de kerk binnengebracht.

U/jij bent van harte welkom om deze diensten met ons mee te vieren, en zo samen toe te leven naar Pasen!

Let op: de tijden van de vieringen zijn iets anders dan voorgaande jaren. Ze worden steeds om 19.30 uur uitgezonden vanuit Elim. U kunt de vieringen live volgen via www.kerkdienstgemist.nl.