van

Zondag 7 juni 2020 - Jaargang 12 : 601

Goedemorgen, hartelijk welkom in deze dienst         aanvang: 10.00 uur

-met beeld en geluid via www.kerkdienstgemist.nl (zoek naar 'Andreaskerk Spijk')

Voor sommige mensen was YouTube erg makkelijk, omdat je dan op je TV de dienst kon volgen. Met kerkdienstgemist kan dat echter nog steeds! Het kost alleen wat meer werk om uit te zoeken.

Hoe doe je dat? Een stappenplan.

1. Zorg dat je een Chromecast op je TV hebt aangesloten en stel hem in aan de hand van de gebruikershandleiding: (je kunt hem o.a. hier bestellen: https://www.coolblue.nl/product/652783/google-chromecast-v3.html).
  2. Download de app van Kerkdienst gemist op je telefoon.
  3. Rechts bovenin je scherm verschijnt een klein icoontje met een schermpje en drie boogjes. Druk daarop. Onderin je scherm verschijnt de tekst: ‘Select a device’, met daaronder de naam van je chromecast. Druk op die naam.
  4. Start via je telefoon de uitzending op. In plaats van op je telefoon, start hij op je TV-scherm.

Bovenstaand stappenplan is voor als je de dienst op je TV wilt kijken. Je kunt natuurlijk ook altijd nog de dienst volgen op je laptop, tablet, computer of telefoon. Dan hoef je alleen maar naar de site te gaan (www.kerkdienstgemist.nl) en te zoeken naar “Spijk Andreaskerk”.

Een andere optie: op sommige TV’s kun je de app van Kerkdienst gemist zelfs direct installeren!

Mocht je er zelf niet uitkomen, en het toch graag willen: misschien is er iemand in je omgeving die hier bekend mee is, en die je op weg kan helpen.

Om verwarring te voorkomen: ik heb begrepen dat sommige mensen denken dat je op www.kerkdienstgemist.nl de kerkdienst alleen achteraf kunt terugkijken. Maar dat is niet het geval! Ook via Kerkdienst gemist kun je de dienst live volgen, dus op het moment dat we de kerkdienst opnemen, wordt hij ook uitgezonden.

Zondag 7 juni

Voorganger:              ds. J.C. Schimmel

Organist:                   dhr. J. Cijsouw

Voor de dienst: orgelspel

Welkom en mededelingen

Aansteken van de Paaskaars

Zingen: Lied 86: 1 en 4

Bemoediging en groet

Zingen: Lied 86: 5

Moment voor de kinderen

Kinderlied: Elly en Rikkert – Samen

Lezing: Handelingen 2:43-47

Zingen: Lied 675: 1 en 2 – Geest van hierboven

Overdenking

Luisteren naar: Sela – U bent aanwezig

Zingen: Lied 416: 1 en 2 – Ga met God en Hij zal met je zijn

Zingen: Lied 416: 4

Orgelspel

Deze zondag zullen de bloemen vanuit de kerk gebracht worden naar mw. J. Dijkhuizen, Ubbenasingel 52 die herstellende is van een operatie aan haar pols. De tweede bos bloemen gaat naar mw. T.A. v.d.Ploeg-Bronsema, Achteromweg 12.

De bloemen worden bezorgd door 3Borg, met inachtneming van de veiligheidsadviezen van het RIVM.

Collecte:

Artsen zonder grenzen

Het leven van honderdduizenden kwetsbare mensen worden wereldwijd bedreigd door het coronavirus.

De teams van Artsen zonder grenzen werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen.

Ze sluiten niemand uit, zijn onpartijdig, deskundig en doeltreffend!

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt, door mensen zoals jij. Help vandaag nog mee!

Bankrekening: NL13 INGB 0000 0040 54

Van de kindernevendienst

Hierbij de link naar het materiaal van Bijbelbasics voor deze zondag:

Kindernevendienst thuis 7 juni 2020
Het gaat over de schat in de akker en de kostbare parel.