In verband het met coronavirus houden wij in onze gemeente geen kerkdiensten op de 'normale' manier, ieder geval t/m 1 juni.
Op de zondagen is er om 10.00 uur wel een gebedsviering - zonder deelnemers - in de Andreaskerk, die u vanuit uw huis mee kunt vieren.
Dat kan via de kerktelefoon, of via Kerkomroep.
U kunt de dienst ook met beeld bekijken, vanaf 9.45 uur gaan we live op ons YouTubekanaal
.
Indien u beschikt over een Google Chromecast kunt u de dienst vanuit de Google Chrome-browser op uw computer of laptop streamen naar uw TV. Hetzelfde kan ook vanuit de Youtube-app op een mobiele telefoon.

De kerkdiensten van afgelopen weken kunt u hier terugkijken:

Zondag 26 april, voorganger ds. Jake Schimmel
Zondag 19 april, voorganger ds. Gerard Knol
Zondag 12 april (Pasen), voorgangers ds. Gerard Knol en ds. Jake Schimmel
Zondag 5 april, voorganger ds. Gerard Knol
Zondag 29 maart, voorganger ds. Jake Schimmel
Zondag 22 maart, voorganger ds. Jake Schimmel

Dit doen wij in samenwerking met de naburige gemeenten Bierum-Holwierde-Krewerd en 't Zandt-Godlinze.

Elke zondag wordt ook op NPO2 om 9.20 uur een korte meditatie uitgezonden.

Andere groepsactiviteiten worden ook afgelast of uitgesteld.

De kerkenraad

-------

De Protestantse Gemeente Spijk-Losdorp is een gemeente van de Protestantse Kerk in Nederland.
Als kerk van Spijk en Losdorp willen wij een open en toegankelijke plek zijn, waar we elkaar mogen ontmoeten, en waar we ons samen mogen verwonderen over de liefde van God.

Wij ontmoeten elkaar iedere zondag in de kerk in 't Loug, de kerk die het middelpunt vormt van Spijk.
De diensten beginnen doorgaans om 09:30 uur, en ieder is er welkom, ook als je geen lid bent van onze gemeente.

Naast de diensten zijn er ook doordeweeks veel activiteiten. Neem daarvoor eens een kijkje bij één van de verschillende doelgroepen hierboven.