Beste inwoners van Spijk,

Het rondgaande Coronavirus betekent voor veel mensen dat ze het huis niet meer uit gaan, of minder contact hebben met familie. In zo'n tijd kan het mooi zijn om nieuwe wegen te vinden om er voor elkaar te zijn als dorpsgenoten, en om te zien naar de mensen die het meest kwetsbaar zijn.
Een manier om dat te doen, is om elkaar op te bellen: om even een praatje te maken, te vragen hoe het gaat.

Mocht u het zelf fijn vinden om elke dag even gebeld te worden, of zelf iemand te bellen, laat dat dan aan ons weten! Met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.
Dan maken wij telefooncirkels van de mensen die zich opgeven, zodat die mensen elke dag van iemand een telefoontje krijgen, en ook zelf iemand kunnen bellen.

Dit is niet alleen voor een specifieke groep mensen, iedereen die mee wil doen is welkom! Ook als je het zelf niet nodig hebt, maar juist iets voor een ander wilt betekenen.

Voor nu hebben wij ervoor gekozen dit bericht via internet te verspreiden. U kunt dit bericht natuurlijk gerust delen met mensen waarvan u denkt dat zij het fijn zouden vinden om hier gebruik van te maken, graag zelfs!

Vriendelijke groet,

Spieksters veur elkoar
Telefoonnr.: 06-19019339
Mail:

Je mag je ook rechtstreeks aanmelden bij de predikant:
0596-858923