Concert in Wagenborgen – kinderen tot 16 jaar gratis toegang

Zaterdagavond 17 september as. zullen de Dimensions Juniors een concert geven in de Gereformeerde kerk van Wagenborgen. Aanvang 19.00 uur en het programma duurt ongeveer tot 20.30 uur. De entree bedraagt voor volwassenen €. 2,50 Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie is te vinden op www.2b-free.nl

De komende maanden trekt Dimensions Juniors door Nederland met hun nieuwe tour 'Wie niet weg is, is gezien'. Dimensions Juniors, kortweg de DJ's, is een groep kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar die door middel van zang, dans en drama op een eigentijdse manier vertellen over het christelijk geloof. Het thema 'Wie niet weg is, is gezien' is een mooi verhaal waarbij ook de kinderen uit het publiek worden betrokken. Op zaterdag 17 september a.s. treden de DJ's op in de Gereformeerde kerk van Wagenborgen. Evenals vorig jaar belooft het een spetterend concert te worden.

Vorig jaar zijn we met kinderen vanuit Spijk naar Wagenborgen geweest om een optreden van Dimensions Juniors bij te wonen.

Dit jaar willen we dat ook weer graag doen. We vertrekken om 18.15 vanaf Pro Rege. Gaan jullie mee??

====================================================

Woensdag 14 september gaan leden van de jeugdraad naar JOP coach live in Assen om inspiratie op te doen voor het club en jeugdwerk.

====================================================
23 september starten de clubs en Maffers met een kennismakingsavond om 19.00-20.30 uur in Pro Rege

=============================================================