zip your lip soedan

Zaterdag 19 maart:

• Zaterdag morgen gaan we ons om 9.00 uur verzamelen bij Pro Rege, om  mee te doen aan de landelijke opschoondag. Het geld gaat naar Zip your Lip.
  • Zaterdag avond verzamelen we om 18.00 uur bij Pro Rege.
    Iedereen neemt een luchtbed of matje mee en een slaapzak en toiletartikelen.
    In Pro Rege hebben we een leuk programma georganiseerd.
    We gaan van 18 uur tot zondagmorgen 9.00 uur niets eten.
    Je mag wel water, thee (zonder suiker) en bouillon drinken.
    We gaan allemaal in Pro Rege slapen.
  • Zondagmorgen om 8.00 uur ’s morgens krijgen we ontbijt van de diaconie.
    Hierna gaan we de zalen opruimen en gaan we gezamenlijk naar de dienst, aanvang 10 uur, waar we het bedrag bekend maken wat we met deze actie hebben ingezameld.

•    Op 29 maart gaan we een flessenctie houden. Ook de opbrengst van die actie gaat naar Zip Your Lip.

•    En we gaan een receptenboek maken voor deze actie. Graag van ieder kind wat op club zit 1 recept inleveren!!

Waarom meedoen? Het is een onvergetelijke ervaring; het hongergevoel vergeet je niet zo snel. Dit jaar wordt het geld dat we met z'n allen ophalen voor Zip your Lip, besteed aan Zuid-Soedan. Dit land ligt in het midden van Afrika. Door een 50-jarige oorlog ligt het helemaal in puin. Door jouw hulp kan World Vision daar de komende 4 jaar aan de slag om het land weer op te bouwen.

Het totaal bedrag wordt zondag 20 maart in de kerkdienst om 10 uur in de kerk in ’t Loug bekend gemaakt.

Download hier de sponsorlijst in DOC formaat (Word)

Download hier de sponsorlijst in PDF formaat (Reader)