Pastoraat

In de kerk zijn de predikant, ouderlingen en wijkbezoekers beschikbaar om mensen te bezoeken die daar prijs op stellen. Daarnaast gaat de predikant ieder jaar langs bij gemeenteleden van 80 jaar en ouder. Heb je er behoefte aan dat iemand van de kerk langskomt? Laat het dan weten aan je wijkouderling (je vindt de contactgegevens in het jaarboekje) of aan de predikant.

Diaconie

Heb je een hulpvraag aan de diaconie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Je vindt de contactgegevens van de diaconie bij “contact”.

Kerkauto

Gemeenteleden die graag een keer naar de kerk willen maar zelf niet over vervoersmogelijkheden beschikken kunnen hiervoor contact opnemen aan een van de chauffeurs. Hun gegevens zijn te vinden in Kerknijs.

Kerkdienstgemist /Kerkomroep

De diensten worden opgenomen vanuit Elim in Spijk i.v.m. de restauratie van de Andreaskerk.
- met beeld en geluid via www.kerkdienstgemist.nl (zoek naar ‘Spijk')