kinderen

kerknijs

Welkom bij de PKN-kerk van Spijk-Losdorp

Over de kerkdiensten

Onze gemeente is weer begonnen met kerkdiensten die u fysiek kunt bijwonen. Daar zijn we erg blij mee!

Ook al is het anders dan anders, het is fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten en in de ogen te kunnen kijken.
De diensten blijven met beeld en geluid uitgezonden worden via www.kerkdienstgemist.nl.
Er is geen samenzang.
De diensten beginnen om 10.00 uur. Het zou fijn zijn als u er op tijd kunt zijn, zodat we u rustig naar uw plek kunnen begeleiden.

Het is nodig dat u zich van tevoren aanmeldt als u deel wilt nemen aan de kerkdienst.
Mensen kunnen zich aanmelden: via .
Aanmeldingen lopen tot vrijdagavond 20.00 uur voorafgaand aan de dienst die u wilt bijwonen.
Als u zich hebt aangemeld, maar onverhoopt toch niet kunt komen, is het fijn als u dat laat weten.

U kunt hier het gebruikersplan van Elim downloaden, om nog eens na te lezen aan welke maatregelen wij ons op dit moment houden.

Onze gemeente komt vanwege de restauratie van het kerkgebouw samen in gebouw Elim: Achteromweg 20 in Spijk.

U bent van harte welkom!

Vriendelijke groet,

de Kerkenraad

-------

De Protestantse Gemeente Spijk-Losdorp is een gemeente van de Protestantse Kerk in Nederland.
Als kerk van Spijk en Losdorp willen wij een open en toegankelijke gemeente zijn,
waar we elkaar ontmoeten, en waar we ons samen verwonderen over de liefde van God,
en we die liefde en verwondering willen delen met elkaar en met mensen om ons heen.

Wij ontmoeten elkaar iedere zondag in de kerk in 't Loug, de kerk die het middelpunt vormt van Spijk.
Ieder is er welkom, ook als je geen lid bent van onze gemeente.

Naast de diensten zijn er ook doordeweeks veel activiteiten.
Neem daarvoor eens een kijkje bij één van de verschillende doelgroepen hierboven.