Bijzondere kerkdiensten rond Kerst en Oud en Nieuw
van de protestantse gemeente Spijk-Losdorp

24 december, 21.00 uur – Kerstnachtdienst, in de Andreaskerk in Spijk. Voorganger is ds. Jake Schimmel
Op de avond voor Kerst is er een laagdrempelige en sfeervolle dienst. We lezen over de geboorte van Jezus, en zingen mooie kerstliederen, onder begeleiding van het koperensemble van CBS.

25 december, 9.30 uur - 1e Kerstdag, in de Andreaskerk in Spijk. Voorganger is ds. Jake Schimmel
Op Kerstochtend lezen we het verhaal van de wijzen die op zoek gingen naar Jezus. En we zingen mooie liederen met elkaar, onder begeleiding van CBS.

26 december, 9.30 uur – 2e Kerstdag, in de Johanneskerk in Losdorp. Voorganger is ds. Klaas Pieterman
Een mooie viering in het altijd sfeervolle kerkje in Losdorp.

31 december, 19.00 uur – Eindejaarsdienst, in de Andreaskerk in Spijk. Voorganger is ds. Jake Schimmel
Op oudjaarsavond sluiten we het jaar af, met elkaar en met God. Deze dienst is een mooi moment om even stil te worden, tot rust te komen, terug te kijken naar het jaar dat achter ons ligt, en vooruit te kijken naar het jaar dat voor ons ligt.

Als kerk van Spijk en Losdorp willen wij een open en toegankelijke plek zijn, waar we elkaar mogen ontmoeten, en waar we ons samen mogen verwonderen over de liefde van God.
U/jij bent altijd van harte welkom om de diensten met ons mee te vieren!

(Foto: Spijk.net)