Zondag  24 mrt. 2019

Goedemorgen, hartelijk welkom in deze dienst       9.30 uur     3e zondag 40 dagentijd

Voorganger:

Ds. S.W. Bijl

Koster:

Mw. W. Veldman-Klinkhamer

Orgel:

Ouderling van dienst:

Plv.Diaken:

Lector:

Kindernevendienst:gr 1/8:

Kinderoppas:

Bloemenbezorgen:

Kinderlied:

Dhr. J. Cijsouw

Mw. I. Ernsten-ten Hove

Dhr. A. Maarsingh

Henny Maaarsingh

Janny Flikkema-Dijkman

Mw. M. Hoving-Baar

Mw. G. Dijkhuizen-Pieterman (reserve)

Projectlied

collecte

Lied 422

zegen, Lied 416: 4

De  eerste collecte is voor KIA 40 dagen tijd, de tweede collecte is voor de kerk.

Vanuit de kindernevendienst.

ook dit jaar hebben we een Paasproject voorbereid. We sluiten deze 40 dagen tijd aan bij het project van TEAR. Het thema is : Vieren.

We hebben een aantal verhalen uit het Nieuwe Testament gekozen die met vieren te maken hebben. Het is een periode van bezinning, maar we mogen ook uitkijken naar het feest van Pasen. We willen de kinderen vertellen hoe goed het is om belangrijke momenten in het leven te vieren. Dit willen we graag leren: vieren wat Jezus ons geeft, en dat met zoveel mogelijk mensen delen.

Daarom zullen we ook de collecte opbrengst bestemmen voor het waterproject in Oeganda. Ook zullen we weer een projectlied zingen. Elke dag een stapje dichter bij die dag.

We wensen elkaar een goede en gezegende 40 dagentijd toe.

De bloemen

De bloemen uit deze dienst gaan met een hartelijke groet van de gemeente naar dhr. P.M. Wiersema, Hoofdweg Z. 33 die thuis kwam uit het ziekenhuis..

Bloemschikking

Zondag 24-3  Zacheus wordt vriend van Jezus.

In de schikking zien we een boom waarin Zacheus klom om naar Jezus te kijken.  De tulpen eronder syboliseren het volk dat zich verdrong om Jezus heen. De witte takjes staan voor Jezus en zijn disipelen

Erediensten             31 maart   9.30 uur   ds. J.C. Schimmel

Lopend buffet

Als diaconie gaan wij een  lopend buffet organiseren op donderdag 28 maart aanvang 17.30u

Dit lukt ons niet zonder jullie hulp.

Wij vragen:

         kerkleden die zin hebben om een gerecht te maken voor ongeveer 6 personen. Hoeft geen stamppot te zijn mag ook je lievelingseten.

         Chauffeur om event. kerkleden van huis op te halen.

intekenlijst vanaf 24 februari in de kerk of via mail (Margree Reijerse)

of bij Jannie Pijper tel: 592044   Onkosten met kassabon mogen gedeclareerd worden bij de diaconie.

De kosten zijn per volwassene  € 5,00 en voor de kinderen € 2,50.